Tuesday, December 12, 2006

JAWATAN KOSONG DI JABATAN KERAJAAN DAN SWASTA

JAWATAN KOSONG JABATAN KERJA RAYA, JAWATAN KOSONG LHDN, JAWATAN KOSONG KWSP, JAWATAN KOSONG PERKESO, JAWATAN KOSONG POLITEKNIK KUALA TERENGGANU, JAWATAN KOSONG POLITEKNIK DUNGUN, JAWATAN KOSONG KOLEJ KOMUNITI KUALA TERENGGANU, JAWATAN KOSONG PAMBANTU TADBIR, JAWATAN KOSONG PEMBANTU MAKMAL, JAWATAN KOSONG KERANI, JAWATAN KOSONG KERANI KEWANGAN, JAWATAN KOSONG JURUTAIP, JAWATAN KOSONG JURURAWAT, JAWATAN KOSONG PEMBANTU AM RENDAH, JAWATAN KOSONG JURUTEKNIK, JAWATAN KOSONG GURU SANDARAN, JAWATAN KOSONG PEMBANTU KEDAI, JAWATAN KOSONG AKAUN.

10 comments:

Siti Rohaizah Bt Salleh said...

sy berminat utk mengisi kekosongan jawatan di jabatan karajaan

khairunnisa bt zahari said...

saya masih tercari-cari pekerjaan yang sesuai dan saya mendapati jawatan yang ditawarkan disini amat bersesuaian. Saya sangat berminat untuk mengisi kekosongan jawatan ini dengan segera

jessica said...

sy berminat memohon jawtan kosong ini.buat masa sekarang saya tengah mcri pkerjaan.

khairil azhar said...

SAYA SEDANG MENCARI KERJA DALAM BIDANG KEJURUTERAAN KHUSUSNYA DIDALAM BIDANG KIMPALAN DAN MEKANIKAL.

fuzy said...

Kenapa takde org yang updatekan blog nie.? Takkan takde kerja kosong utk 2009?.

abg muhd shafini said...

saya berminat mmengisi kekosongan yang ad terutama dalam bidang mekanikal.saya sedang mengaggur buat masa ini,saya dari politeknik,yang ingin mencari pkerjaan yang sedia ada.

mohafiz^Bigbro said...

What a scam.........info zero..takat nk list website yg dah ader baik xpayah..baik korang apply guna jobsmalaysia lagi bagus..

Jawatan Kosong said...

Apaka jawatan kosong ni masih valid? Sesiapa nak cari jawatan kosong terkini bole ke http://malaysiajobs.biz

stiffeny abbey said...

saya pelajar diploma in nursing di institut swasta ,saya ingin sekali memohon jawatan jururawat di hospital kerajaan dan saya telah pun lulus dalam peperiksaan lembaga jururawat malaysia...

Life & Death Co. said...

saya berminat utk mengisi jawatan kosong di jabatan kerajaan.sy mencari dlm bidang architecture, sy pelukis pelan di syrkt swasta, ingin mengisi jawatan kosong.